top of page
Search

It Wiid Eernewoude de leukste camping van Fryslan

Updated: May 6, 2021

Toeristen uit binnen- en buitenland vallen massaal voor de charmes van Friesland. De weidse natuur in combinatie met schitterende meren maken de provincie tot ideale vakantiebestemming. Om die redenen zijn er veel campings te vinden in alle soorten, maten en groten. Zo zijn er complete familiecampings met alle gewenste faciliteiten zoals zwembad, ligging aan het water of strand en animatieteam. Maar er zijn ook genoeg kleine boerencampings met slechts twintig plaatsen. In dit artikel vind je de leukste campings van Friesland. Voor iedereen zit er een ongetwijfeld een pareltje van een camping tussen!

Camping It Wiid in Eernewoude is een van de meest complete campings van de provincie. Ondanks dat de camping een enorme oppervlakte heeft, is er genoeg bewegingsvrijheid en privacy. Er zijn namelijk veel beschutte veldjes te vinden waar tenten en caravans in een kringetje staan. Zo heb je genoeg ruimte voor je en kijk je ook niet direct tegen een ander aan. Tussen de campingveldjes zijn veel watertjes beschut door begroeiing je te vinden. Dat is ook niet gek als je je bedenkt dat deze camping midden in een van de meest waterrijke gebieden van Friesland staat.

Qua omgeving en faciliteiten kom je nooit te kort in Eernewoude. Er zijn verschillende rondvaarten te vinden, je kunt zelf een bootje huren, vissen, kanoën, wandelen, fietsen, zeilen, zwemmen en nog veel meer. Omdat deze camping zo veel te bieden heeft, komen er zowel gezinnen met kinderen als ouderen die rust zoeken op af. Dit in combinatie met de prachtige omgeving waar veel te doen is, maakt het een van de leukste campings van Friesland. Misschien zelfs wel van Nederland!

90 views0 comments

Comentarios


Post: Blog2_Post
bottom of page